Day: 11 Nëntor, 2022

SHËNOHET DITA E PATRONATIT TË SPITALIT TË SPECIALIZUAR PËR MJEKËSI GERIATRIKE DHE PELIATIVE ,,13 NËNTORI’’

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, sot mori pjesë në shënimin e ditës të patronatit të Spitalit të Specializuar për Mjekësi Geriatrike dhe Paliative „13 Nëntori“. Me këtë rast, sot e promovuam hapësirën ​​e re të rinovuar në këtë institucion, në të cilën do të funksionojnë ambulancat neurologjike dhe psikiatrike, kabineti i psikologjisë, si dhe […]

MINISTRI SALI REALIZOI TAKIM PUNE ME AMBASADORIN HOLANDEZ SH.T. DIRK JAN KOPP

Investimet nga fondet e BE-së, si dhe thellimi i bashkëpunimit në këtë segment ishte një nga temat e takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë dr.Bekim Sali me ambasadorin holandez, SH.T. Dirk Jan Kopp. Në takim u diskutua edhe për  mundësitë e bashkëpunimit për përforcimin e pajisjeve në klinikat dhe spitalet tona, si dhe sfidat […]