MINISTRI SALI REALIZOI TAKIM PUNE ME AMBASADORIN HOLANDEZ SH.T. DIRK JAN KOPP

Investimet nga fondet e BE-së, si dhe thellimi i bashkëpunimit në këtë segment ishte një nga temat e takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë dr.Bekim Sali me ambasadorin holandez, SH.T. Dirk Jan Kopp.

Në takim u diskutua edhe për  mundësitë e bashkëpunimit për përforcimin e pajisjeve në klinikat dhe spitalet tona, si dhe sfidat me të cilat përballemi.

Bashkërisht e theksuan  rëndësinë e projektit për Qendrën e re Klinike, e cila është me rëndësi kapitale për përmirësimin e sistemit shëndetësor në vend.

Сподели на:

Related Posts