Day: 28 Dhjetor, 2022

MINISTRI SALI DHE ZËVËNDËS MINISTRI RENDEVSKI NË VIZITË NË KLINIKËN E FËMIJËVE DHE SPITALIN E FËMIJËVE-KOZLE

Ministri i Shëndetësisë dr.Bekim Sali sëbashku me zëvendës ministrin e Shëndetësisë, Doc.dr.Vladimir Rendevski i vizitoi fëmijët e hospitalizuar në Klinikën Universitare për Sëmundje të Fëmijëve dhe në Spitalin e Fëmijëve – Kozle, u shpërndau pako dhe ua uroi festat e Vitit të Ri. U dëshiroj shërim të shpejtë, lojëra fëmijësh të pa dëmshme dhe shumë […]

MINISTRI SALI MORI PJESË NË MANIFESTIMIN SPORTIV “SPORTISTËT E VITIT 2022”

Ministri i Shëndetësisë dr.Bekim Sali  mori pjesë në manifestimin sportiv “Sportistët e vitit 2022”. -Imperativi ynë i përbashkët është afirmimi i sportit, i cili luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit të mirë. Për heronjtë tanë të sportit dëshirojmë edhe shumë suksese në terrenet sportive dhe për të vazhduar të na bëjnë të […]