MINISTRI SALI MORI PJESË NË MANIFESTIMIN SPORTIV “SPORTISTËT E VITIT 2022”

Ministri i Shëndetësisë dr.Bekim Sali  mori pjesë në manifestimin sportiv “Sportistët e vitit 2022”.

-Imperativi ynë i përbashkët është afirmimi i sportit, i cili luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit të mirë.

Për heronjtë tanë të sportit dëshirojmë edhe shumë suksese në terrenet sportive dhe për të vazhduar të na bëjnë të gjithëve krenarë me fitoret e tyre, tha ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts