MINISTRI SALI DHE ZËVËNDËS MINISTRI RENDEVSKI NË VIZITË NË KLINIKËN E FËMIJËVE DHE SPITALIN E FËMIJËVE-KOZLE

Ministri i Shëndetësisë dr.Bekim Sali sëbashku me zëvendës ministrin e Shëndetësisë, Doc.dr.Vladimir Rendevski i vizitoi fëmijët e hospitalizuar në Klinikën Universitare për Sëmundje të Fëmijëve dhe në Spitalin e Fëmijëve – Kozle, u shpërndau pako dhe ua uroi festat e Vitit të Ri.

U dëshiroj shërim të shpejtë, lojëra fëmijësh të pa dëmshme dhe shumë buzëqeshje.

Сподели на:

Related Posts