Day: 1 Qershor, 2023

RIKONSTRUKSIONIN T TË GJITHË REPARTIT TË PEDIATRISË NË SPITALIN E GOSTIVARIT

Rikonstruksion i të gjithë repartit të pediatrisë në spitalin e Gostivarit. “Me kënaqësi mund të konstatoj se spitali i Gostivarit paraqet shembull të suksesshëm se si mund të përmirësohen kushtet për trajtim me përpjekjet e përbashkëta të spitalit dhe kompanive përgjegjëse shoqërore.”, deklaroi ministri Mexhiti gjatë vizitës në spitalin e gostivarit. Rikonstruksion i të gjithë […]

SOT, TOARKIQE KREU OPERACIONIN PËR ARTROZËN E GJURIT ME NDRYSHIME DEGJENERATIVE PËR HERË TË PARË ME NDIHMEN E NJË ROBOTI

Sot, TOARKIQE kreu operacionin për artrozën e gjurit me ndryshime degjenerative për herë të parë me ndihmën e një roboti. – Jam veçanërisht krenar për të gjithë ekipin që mori pjesë në vetë ndërhyrjen. Përveç kirurgëve, përdoret ndihma robotike, e cila kontribuon në një përqindje të madhe në suksesin e vetë procedurës dhe zvogëlon komplikimet […]

“BARAZIA SHËNDETËSORE, KOHEZIONI DHE QËNDRUSHMËRIA NË MAQEDONINË E VERIUT: DREJT TRANSFORMIMIT TË SISTEMIT SHËNDETËSOR ”- TEMA E FORUMIT KOMBËTAR TË SHËNDETËSISË

“Barazia shëndetësore, kohezioni dhe qëndrueshmëria në Maqedoninë e Veriut: Drejt transformimit të sistemit shëndetësor ”- kjo është tema e Forumit të sotëm Kombëtar të Shëndetësisë, të cilit iu drejtua Ministri i Shëndetësisë Dr. Fatmir Mexhiti.“Tashmë për një periudhë të gjatë me mbështetjen e agjencive të OKB-së dhe partnerëve të tjerë të zhvillimit, ne jemi përpjekur […]