RIKONSTRUKSIONIN T TË GJITHË REPARTIT TË PEDIATRISË NË SPITALIN E GOSTIVARIT

Rikonstruksion i të gjithë repartit të pediatrisë në spitalin e Gostivarit. “Me kënaqësi mund të konstatoj se spitali i Gostivarit paraqet shembull të suksesshëm se si mund të përmirësohen kushtet për trajtim me përpjekjet e përbashkëta të spitalit dhe kompanive përgjegjëse shoqërore.”, deklaroi ministri Mexhiti gjatë vizitës në spitalin e gostivarit.

Rikonstruksion i të gjithë repartit të pediatrisë në spitalin e Gostivarit. “Me kënaqësi mund të konstatoj se spitali i Gostivarit paraqet shembull të suksesshëm se si mund të përmirësohen kushtet për trajtim me përpjekjet e përbashkëta të spitalit dhe kompanive përgjegjëse shoqërore.”, deklaroi ministri Mexhiti gjatë vizitës në spitalin e gostivarit. Ky nvestim prej mbi 14 milion denarë me fondet e spitalit, përfshin tualete krejtësisht të reja të repartit, instalim krejtësisht të ri elektrik, pllaka, dysheme, tavan dhe dyer në të gjitha dhomat. Gjithashtu, përveç kësaj, me ndihmën e palëve përgjegjëse shoqërore, u blenë edhe pajisje jo-mjekësore, të cilat përfshijnë pajisje mjekësore, si: tavolina pune, karrige, kabinete, shtretër të rinj për fëmijë, një kuzhinë të re, televiziorë, donacione këto nga kompani private.

Нема достапен опис.

Ky nvestim prej mbi 14 milion denarë me fondet e spitalit, përfshin tualete krejtësisht të reja të repartit, instalim krejtësisht të ri elektrik, pllaka, dysheme, tavan dhe dyer në të gjitha dhomat. Gjithashtu, përveç kësaj, me ndihmën e palëve përgjegjëse shoqërore, u blenë edhe pajisje jo-mjekësore, të cilat përfshijnë pajisje mjekësore, si: tavolina pune, karrige, kabinete, shtretër të rinj për fëmijë, një kuzhinë të re, televiziorë, donacione këto nga kompani private.

Сподели на:

Related Posts