HAPET ORDINANCA GJINEKOLOGJIKE NË SHUTO ORIZARË

Sot po hapet ordinanca gjinekologjike në Shuto Orizarë, me çka po zgjidhet një problemi afatgjatë i banorëve të kësaj komune. Kjo ishte arsyeja e vizitës së ministrit Bekim Sali në këtë ordinancë.

Mjeku tashmë ka lidhur kontratë me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore dhe këtu do të jetë gjinekologu amë për gratë nga Komuna e Shuto Orizarës.

Kështu po ofrojmë kujdes shëndetësor gjinekologjik për rreth 8.000 gra nga ky rajon, veçanërisht për gratë në periudhën riprodhuese. – theksoi ministri Sali gjatë vizitës në ordinancën gjinekologjike në Komunën e Shuto Orizarës.

Сподели на:

Related Posts