MINISTRI I SHËNDETËSISË BEKIM SALI, I KA VIZITUAR PACIENTËT NË REPARTIN INFEKTIV NË SPITALIN KLINIK TË TETOVËS

Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali, i ka vizituar pacientët në repartin infektiv në Spitalin Klinik të Tetovës, ku po trajtohen 14 persona.”Stafi mjekësor më informoi se gjatë ditës së sotme janë kontrolluar 52 pacientë në baza ambulatore dhe megjithëse numri i pacientëve në ditët e fundit është rritur, është inkurajues fakti që shumica e tyre kanë pasqyrë klinike më të lehtë”, deklaroi ai me këtë rast+3See InsightsBoost unavailab

Сподели на:

Related Posts