MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI SOT KA VIZITUAR QENDRËN COVID NË SPITALIN E VELESIT

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali u ka uruar shërim sa më të shpejtë pacientëve të shtruar në Qendrën Covid në spitalin e Velesit.”Ne vazhdojmë të ofrojmë mbështetje të ngushtë përmes vizitave të tilla në qendrat e tjera të COVID-19 për t’i mbështetur profesionistët shëndetësorë për sakrificën dhe luftën për çdo jetë njerëzore. Synimi i përbashkët është rritja e përmasës së vaksinimit dhe respektimi i masave parandaluese”, tha ministri Sali. # Vaksinohuni

Сподели на:

Related Posts