MINISTRI SALI:19 -TË AUTORIZIME PËR UT-NË

Me rastin e Ditës së Flamurit, në shenjë simbolike, ministri i Shëndetësisë, Dr.Bekim Sali i nënshkroi sot 19-të autorizime për 19 mjekë dhe profesorë të fushave të ndryshme të mjekësisë, me çka autorizohet kuadri i UT-së dhe i Spitalit Klinik të Tetovës për mentorim dhe edukim të kuadrove të rinj në 6 fusha të ndryshme të specializimit, si:

1. Gjinekologji

2. Pediatri 

3. Psikiatri

4. Kardiologji

5. Kirurgji të përgjithshme 

6. Mjekësi interne.

Kjo ndodhë për herë të parë në historikun e UT-së dhe Spitalit Klinik të Tetovës.

Duke e uruar festën e Flamurit, ministri Sali u ka dëshiruar punë të mbarë mentorëve të rinj dhe suksese specializantëve të rinj.

.

Сподели на:

Related Posts