INSTITUTI I RADIOLOGJISË SHËNOI 75-VJETORIN JUBILAR

Instituti i Radiologjisë shënoi 75-vjetorin e funksionimit të tij të suksesshëm, një periudhë ndjekjeje  të vazhdueshme të tendencave teknologjike, furnizimi me aparatura të reja dhe inkuadrimi i procedurave të reja diagnostike.

– Kemi siguruar sistem mamografik më bashkëkohor me tomosintezë dhe biopsi sterotaktike, si dhe aparat me ultrazë të gjirit. Është instaluar dhe sistemi angiografik më bashkëkohor për procedurat intervenuese radiologjike, që është unik në këto hapësira. Instituti është gjithashtu qendër referuese në programin nacional të skriningut të gjirit të Ministrisë së Shëndetësisë. – theksoi dr. Bekim Sali sonte në shënimin e këtij përvjetori të rëndësishëm.

Сподели на:

Related Posts