MINISTRI SALI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN ME TEMË “STOMATOLOGJIA SOT” TË ORGANIZUAR NGA SHOQËRIA STOMATOLOGJIKE SHQIPTARE

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, i përshëndeti të pranishmit në mbrëmjen solemne me karakter humanitar të organizuar nga Shoqëria Stomatologjike Shqiptare, me rastin e simpoziumit të radhës me temë “Stomatologjia sot”.

– Këto ngjarje profesionale janë një mundësi e shkëlqyer për shkëmbim të ndërsjellë të njohurive dhe përvojave, në drejtim të zhvillimit të aftësive profesionale dhe ngritjes së mëtejshme profesionale të mjekëve që kontribuojnë në avancimin e veprimtarisë stomatologjike në vendin tonë”, tha në hapje ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts