MINISTRI SALI MORI PJESË NË MBLEDHJEN E PËRBASHKËT NDËRMJET DY QEVERIVE

Në mbledhjen e sotme të përbashkët ndërmjet qeverive të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë nënshkruam marrëveshje për bashkëpunim në fushën e shëndetësisë, me fokus të veçantë në digjitalizimin, këmbimin e përvojave dhe inkuadrimin e procedurave të reja diagnostike-terapeutike.

Në mbledhje u iniciua thellimi i bashkëpunimit ndërmjet ISHSHS-së dhe inspektimit shëndetësor e sanitar të Republikës së Shqipërisë, si dhe avancimi i bashkëpunimit përmes rrjetit shëndetësor të vendeve të Europës Juglindore.

Сподели на:

Related Posts