MINISTRI SALI NË TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E SINDIKATËS SË PENSIONISTËVE

Në takimin e sotëm të Ministrit të Shëndetësisë, dr. Bekim Sali me përfaqësuesit e Sindikatës së Pensionistëve, u diskutuan disa aspekte të kujdesit shëndetësor të kësaj kategorie të qytetarëve. Vëmendje e veçantë iu kushtua kujdesit në qendrat geriatrike, qasjes për kujdes shëndetësor në zonat rurale, mundësisë së lirimit nga pagesa për pensionistët, si dhe ndryshimet e fundit të listës pozitive për riorganizimin e saj dhe tema të tjera aktuale.

Сподели на:

Related Posts