MSH:KANË ARRITUR 20.000 VAKSINA ASTRA ZENEKA,DONACION NGA KROACIA

Sot në mëngjes, 20,000 vaksina të “Astra Zeneka”, një donacion nga Republika e Kroacisë, mbërritën në vend. Vaksinat do të shpërndahen në pikat e vaksinimit në të gjithë vendin nga java e ardhshme. Ky është donacioni i dytë i vaksinës Astra Zeneka nga Qeveria Kroate. Në fillim të korrikut, një donacion prej 10.000 vaksinash u bë nga Ministri i Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Kroacisë, Gordan Grlic Radman.
Solidariteti dhe ndihma gjatë një pandemie është një akt që e bën më të suksesshëm të gjithë procesin me luftën nga koronavirusi. Ministri i Shëndetësisë, Dr .Venko Filipçe, shpreh mirënjohjen e tij për Qeverinë Kroate për këtë akt solidariteti.

Сподели на:

Related Posts