FILLIMI I FUSHATËS “MBJELLIM SHËNDET” QË SYNON RESTAURIMIN E PARQEVE NË BRENDI TË KOMPLEKSIT TË KLINIKAVE UNIVERZITARE

Ministria e Shëndetësisë sot shënoi fillimin e fushatës “Mbjellim Shëndet” që synon restaurimin e parqeve në brendi të kompleksit të klinikave universitare. Në mënyrë simbolike sot filluam fushatën, duke mbjellë 100 pemë. Do të doja të falënderoja Fondacionin “Zaev-Një shoqëri për të gjithë” për mbështetjen e tyre për realizimin e kësaj iniciative. Le të shfrytëzojmë këtë mundësi për të bërë së bashku ndryshim në komunitetin tonë dhe për të krijuar një të ardhme më të shëndetshme për brezat që do të vijnë. Ju faleminderojmë të gjithëve për mbështetjen dhe le të përfshihemi të gjithë në aksionin për mbjelljen e fidaneve të reja ”, tha ministri Fatmir Mexhiti, duke shënuar fillimin e fushatës“ Mbjellim Shëndet ”.Hapësirat e gjelbra kontribuojnë në mbrojtjen e mjedisit, dhe në të njëjtën kohë kanë përfitime të shumta shëndetësore për pacientët dhe personelin shëndetësor.

Можно е да е слика од 10 луѓе и текст
Сподели на:

Related Posts