REZULTATET E PARAQITURA NGA HULUMTIMI PËR PËRDORIMIN E SUBSTANCAVE PSIKOAKTIVE

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë, Dr.Vladimir Milloshev, sot u drejtua në konferencën për shtyp në të cilën u prezentuan rezultatet e hulumtimit mbi përdorimin e substancave psikoaktive në popullatën e përgjithshme në Republikën e Maqedonisë.
Bëhet fjalë për një hulumtim global të popullsisë që u krye për here të parë në Republikën e Maqedonisë dhe i referohet situatës për përdorimin e substancave psikoaktive në popullatën e rritur.
Hulumtimi u krye nga Instituti për Shëndetin Publik të Maqedonisë, i mbështetur nga Qendra Evropiane e Monitorimit për drogën dhe varësinë nga drogat dhe Ministria e Shëndetësisë.

 

Сподели на:

Related Posts