SHËNIMI I PËRBASHKËT I JAVËS PËR KUJDESIN NDAJ TË MOSHUARVE

Sot u mbajt një konferencë e përbashkët për shtyp e Kryqit të Kuq, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale dhe Ambasadës së Republikës së Austrisë, gjatë kremtimit të javës së kujdesit për të moshuarit.

Duke marrë parasysh trendin global të vazhdimit të jetëgjatësisë, Ministria e Shëndetësisë mbështet nismën për hapjen e shërbimeve për shërbime sociale dhe shëndetësore për të moshuarit në vend. Kujdesi për të moshuarit është një nga prioritetet e Ministrisë së Shëndetësisë, në mënyrë që t’u mundësohet shëndet dhe plakje dinjitoze këtyre njerëzve, theksoi në fjalimin e tij zëvendësministri Dr. Goce Cakarovski.

Сподели на:

Related Posts