SOT MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, E PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E FRANCËS NË SHKUP, CYRIL BOMGARTN

Sot ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, e priti në takim Ambasadorin e Francës në Shkup, Cyril Bomgartn.Ministri Sali e falënderoi Ambasadorin e Francës për bashkëpunimin e deritanishëm dhe shprehu gatishmëri që kjo të vazhdojë edhe në të ardhmen.Temë e takimit ishte mundësia e specializimeve në Francë në fushën e anesteziologjisë, radiologjisë, gjinekologjisë dhe pediatrisë.Ministri Sali e njoftoi Ambasadorin me angazhimin e Ministrisë së Shëndetësisë në luftën kundër pandemisë Covid-19, si dhe për aktivitetet që po ndërmerren për ndërtimin e qendrës së re klinike.See InsightsBoost unavailable

Сподели на:

Related Posts