TRAJNIME PËR METODAT MË TË REJA PËR DIAGNOSTIKË KLINIKE

Sot, në hotelin “Aleksandar Palace” në Shkup, zëvendësministri i Shëndetësisë dr. Goce Cakarovski përshëndeti gjinekologët, akusherët, pediatrat, neonatologët, intensivistët dhe infermierët e pranishëm nga i gjithë vendi, që janë pjesë e trajnimit të mbajtur në ditët në vijim për metodat më të reja për diagnozën klinike, për kujdesin para dhe pas lindjes. Trajnimet mbahen nga profesorë të shquar nga Amsterdami.

Kjo ngjarje është pjesë e projektit PeriMak, një partneritet në mes të Ministrisë së Shëndetësisë, Project Hope Maqedoni dhe Project Hope Gjermani.

Сподели на:

Related Posts