Galleries

SOT JANË REGJISTRUAR 284 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 112.930 ,449 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 21 PERSONA KANË NDËRRUAR

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të  fundit, janë kryer 1.258 teste dhe 284 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 152, Kavadar – 29, Prilep – 21, Koçanë – 17, Shtip – 10, Negotinë – 7, Kumanovë dhe Ohër – nga 6 […]