Day: 7 Prill, 2020

INSPEKTORATI SHËNDETËSOR DHE SANITAR NË PERIUDHËN NGA 30.03-05.04.2020 KA KRY GJITHËSEJ 91 MBIKQYRJE NGA TË CILET 79 NË INSTITUCIONE SHËNDETSORE PUBLIKE DHE 12 NË INSTITUCIONE SHËNDETËSORE PRIVATE

Ministria e Shëndetësisë informon se në përputhje me konkluzionet e Qeverisë së RMV të miratuara me qëllim parandalimin e futjes dhe përhapjes së infeksionit me Covid-19, Inspektorati Shëndetësor dhe sanitar në periudhën nga 30.03 deri 05.04.2020 ka kryer gjithsej 91 inspektime nga i cili 79 në ISHP dhe 12 në SHPP. Është bërë një inspektim […]

JANË REGJISTRUAR 29 RASTE TË REJA ME COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIFIKUARVE ËSHTË 599 PERSONA

Ministria e Shëndetësisë informon se në Klinikën për sëmundje infektive dhe gjendjes fibrile në Shkup, vdiqën 4 pacientë me koronavirus: një pacient nga Kumanova (52 vjeç), një pacient nga Llabunista-Struga (65 vjeç), një pacient nga Çelopeku – Tetovë (62 vjeç) dhe një pacient nga Shtipi (81 vjeç). Një tjetër pacient i konfirmuar në shtëpi në […]

 MINISTRI FILIPÇE PËR VIZITË NË SPITALIN E KUMANOVËS: SPITALI PUNON PANDËRPRER Me KUADËR DHE PËRGATITJE TË MJAFTUESHËME

Ministri i Shëndetësisë  Doc. Dr. Venko Filipçe sot vizitoi spitalin në Kumanovë për të inspektuar  punën dhe kapacitetin. Në takimin me menaxhmentin, ai konfirmoi se spitali po punon mirë dhe se organizimi i punës është i mirë.Pasi 18 punonjës u diagnostikuan me Covid-19, puna u riorganizua dhe spitali tani po funksionon pa probleme. Disa ditë […]