Day: 23 Qershor, 2020

DISKUTIM MBI “SHËNDETIN MENDOR DHE SFIDAT PANDEMIKE-GLOBALE TË KORONAVIRUSIT”, SONTE (23 QERSHOR) NË ORA 19:00

  Sonte në orën 19:00, bashkohuni diskutimit “Shëndeti Mendor dhe Pandemia e Coronavirusit – Sfidat globale”. Të gjitha komunitetet përballen me një sfidë të madhe të përshtatjes ndaj ndryshimeve të tilla fizike, sociale dhe ekonomike, si dhe ndryshimeve në stilin e jetës. Një sfidë shtesë është trajtimi i frikës nga sëmundja COVID-19 dhe pasojat e […]

FILIPÇE: TË RESPEKTOJNË MASAT DHE PROTOKOLLET – PARTITË POLITIKE TË JAPIN NJË SHEMBULL SE SI MBROHET SHËNDETI I QYTETARËVE

   Në konferencën e djeshme për shtyp, Ministri i Shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe u bëri thirrje të gjithë qytetarëve, por edhe partive politike që të respektojnë plotësisht  dhe pakusht masat për mbrojtje nga përhapja e mëtejshme e koronavirusit. Ai theksoi se epidemia është ende në lëvizje të plotë, dhe situata në rajon tregon se […]

DEPARTAMENTI PLOTËSISHT I RINOVUAR AMBULATOR, QENDRA E URGJENCËS DHE SALLA E PRITJES NË KLINIKËN E SËMUNDJEVE TË FËMIJËVE

Në Klinikën Universitare për Sëmundjet e Fëmijëve, në periudhën e kaluar janë rinovuar plotësisht departamenti ambulator, Qendra e Urgjencës dhe salla e pritjes për pacientë, me qëllim të përmirësimit të kushteve për trajtimin e pacientëve, si dhe kushtet e punës së stafit të kësaj klinike. Pjesa e ambulancës është rinovuar plotësisht me pajisje të reja, […]