DISKUTIM MBI “SHËNDETIN MENDOR DHE SFIDAT PANDEMIKE-GLOBALE TË KORONAVIRUSIT”, SONTE (23 QERSHOR) NË ORA 19:00


 
Sonte në orën 19:00, bashkohuni diskutimit “Shëndeti Mendor dhe Pandemia e Coronavirusit – Sfidat globale”.
Të gjitha komunitetet përballen me një sfidë të madhe të përshtatjes ndaj ndryshimeve të tilla fizike, sociale dhe ekonomike, si dhe ndryshimeve në stilin e jetës. Një sfidë shtesë është trajtimi i frikës nga sëmundja COVID-19 dhe pasojat e saj, të cilat mund të jenë kërcënuese për jetën, kujdesi për njerëzit afër nesh dhe veçanërisht të prekur, dhe pikëllimi për të dashurit për shkak të ndarjes ose izolimit.
Lexoni më shumë rreth forumit në lidhjen e mëposhtme: https://uni.cf/3dhnaM7 ku gjithashtu mund të gjeni lidhje se si të përfshiheni në diskutim live.

Сподели на:

Related Posts