Day: 9 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 872 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 108.350 ,412 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 22 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.394 teste dhe 872 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:Shkup – 459, Prilep – 51, Kavadar- 35, Kumanovë, Manastir dhe Ohër -nga 33 raste në secilin qytet, Tetovë – 31, Gostivar – 28, Shtip – 24, Negotinë dhe Berovë – nga 15 raste në secilin qytet, […]

FILIPÇE:PAGAT E MARSIT NGA 5% PËR TË GJITHË PUNONJËSIT NË INSTITUCIONET SHËNDETËSORE

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, njoftoi një rritje prej 5% të pagave për të gjithë punonjësit në institucionet shëndetësore publike. Në paraqitjen e sotme të ftuar në emisionin “Morning Briefing”, Filipçe theksoi se rritja do të jetë për personelin mjekësor dhe jo-mjekësor të punësuar në institucionet shëndetësore. Ajo që duhet të përcaktojmë sot me […]

VENKO FILIPÇE:INSPEKTORËT KANË KOMPENTENCA MË TË MËDHA ,ME PUNË INTENZIVE,TË GJITHA PROTOKOLLET MUND TË KONTROLLOHEN

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në deklaratën e sotme për media në lidhje me forcimin e masave për tu mbrojtur nga përhapja e mëtejshme e koronavirusit, u bëri thirrje inspektorateve të përdorin kompetencat e rritura dhe të ushtrojnë kontroll më të shpeshtë, pavarësisht nga fakti se presioni i punës është rritur ndjeshëm, për respektimin e […]