Day: 8 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 1.163 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 138.891, 854 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –35 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.927 teste dhe 1.163 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 473, Manastir – 100, Kumanovë – 90, Prilep – 62, Ohër – 50, Strumicë – 45, Tetovë – 36, Shtip dhe Kërçovë -nga […]

ZGJIDHJE E PËRHERSHME PËR PROBLEMIN ME NJË MJEK AMË NË SHUTO ORIZARE

Ministria e Shëndetësisë informon publikun se është gjetur një zgjidhje e përhershme për problemin me një mjek amë në komunën e Shuto OrizarEe. Pas gjashtë përpjekjeve të pasuksesshme për të marrë me qira një zyrë mjeku në poliklinikën në Shuto Orizare,ne morëm një kërkesë për thirrjen e shtatë nga një poliklinikë private që aplikoi dhe […]

RAPORTI JAVOR I ISHP-SË NGA 29 MARSI DERI MË 4 PRILL 2021

Sipas raportit javor të Institutit të Shëndetit Publik, për periudhën 29 Mars – 4 Prill 2021, gjithsej 26,142 materiale u testuan në laboratorë që kryejnë testime molekulare dhe testime antigjene për praninë e SARS-CoV-2, me një rritje prej 5, 0 përqind krahasuar me javën e kaluar. 7,933 raste të reja pozitive u regjistruan nga 35 […]