ZGJIDHJE E PËRHERSHME PËR PROBLEMIN ME NJË MJEK AMË NË SHUTO ORIZARE

Ministria e Shëndetësisë informon publikun se është gjetur një zgjidhje e përhershme për problemin me një mjek amë në komunën e Shuto OrizarEe.

Pas gjashtë përpjekjeve të pasuksesshme për të marrë me qira një zyrë mjeku në poliklinikën në Shuto Orizare,ne morëm një kërkesë për thirrjen e shtatë nga një poliklinikë private që aplikoi dhe planifikon të japë me qira zyrën brenda poliklinikës së saj.

Ky sistem i kryerjes së veprimtarisë shëndetësore brenda poliklinikës garanton qëndrueshmërinë e kësaj zgjidhjeje. Gjithashtu, përfundoi prokurimi i pajisjeve për praktikën gjinekologjike për këtë komunë, me të cilën për dekada Ministria e Shëndetësisë zgjidhi këtë problem në këtë komunë.

Сподели на:

Related Posts