Day: 7 Qershor, 2021

RAPORTI I ISHP-SË NGA 31 MAJ DERI MË 06 QERSHOR ,NJË RËNIE PREJ 29.5% TË RASTEVE TË REJA DHE NJË RËNIE PREJ 45.8% TË VDEKJEVE -PËRQINDJA E PERSONAVE POZITIVË TË TESTUAR ZVOGËLOHET

Sipas raportit javor të Institutit të Shëndetit Publik për periudhën nga 31 maj – 6 qershor 2021, gjithsej 19.672 materiale u testuan në laboratorët ku kryhet testimi molekular dhe testimi i antigjenit për praninë e SARS-CoV-2 , me një rritje prej 9.1% krahasuar me javën e kaluar. 155 raste të reja pozitive janë regjistruar nga […]

KOMISIONI PËR SËMUNDJE INFEKTIVE PROPOZOI VAZHDIMIN E ORËS POLICORE DHE MASAT TË VAZHDOJN TË NGELEN NË FUQI DERI ME 15 QERSHOR NË TË GJITHË VENDIN

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, me propozimin e Komisionit për Sëmundjet Infektive, sot në SHKKK propozoi shtetrrethimin dhe masat për të qëndruar të vlefshme deri më 15 qershor, në të gjithë vendin. Ministri shpjegoi se ky propozim i Komisionit është të kufizojë grupimin shtesë në orët e vona. Situata epidemiologjike në vend është e […]

ËSHTË REGJISTRUAR 1 RASTË I RI ME COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.418, 204 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –3 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 1.375 teste dhe është regjistruar 1 rast i ri i COVID-19 nga Kumanova. Janë regjistruar 204 pacientë të rikuperuar nga: Shkup – 77, Kumanovë – 25, Ohër- 19, Manastiri – 11, Strumicë- 9, Tetovë dhe Kërçovë – […]