Day: 1 Korrik, 2021

JANË APLIKUAR GJITHËSEJ 557.400 DOZA TË VAKSINAVE, 223.014 QYTETARË JANË RIVAKSINUAR

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend. Janë aplikuar gjithsej 557.400 doza të vaksinave, ndërsa 223.014qytetarë janë rivaksinuar. Dje janë vaksinuar gjithsej 14.525 qytetarë. Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 12.409 qytetarë. Numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 472.159 qytetarë. Sipas të […]

JANË REGJISTRUAR PESË RASTE TË REJA TË COVID -19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.689 ,86 PACIENTË TË RIKUPERUAR DHE NJË RASTË VDEKJEJE

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.531 teste dhe u regjistruan pesë raste të reja të COVID-19: Shkup – 2, Veles, Kavadar dhe Berovë – nga 1 .Janë regjistruar 86 pacientë të rikuperuarnga: Shkup – 31, Kumanovë dhe Prilep – nga 12 Tetovë […]

MBËRRITËN 500 MIJË VAKSINA NGA PRODHUESI “SINOVAK”

Në aeroportin e Shkupit arritën 500 mijë vaksina të blera nga prodhuesi “Sinovak” . Vaksinat ruhen siç duhet në poliklinikën “Jane Sandanski” dhe Institutin e Mjekësisë Ligjore, ku ka kapacitet të mjaftueshëm për t’u vendosur në dhoma të ftohta, pas së cilës ato shpërndahen në pikat në të gjithë vendin, sipas datave të planifikuara të […]