JANË APLIKUAR GJITHËSEJ 557.400 DOZA TË VAKSINAVE, 223.014 QYTETARË JANË RIVAKSINUAR

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend.

☑️Janë aplikuar gjithsej 557.400 doza të vaksinave, ndërsa 223.014qytetarë janë rivaksinuar.

☑️Dje janë vaksinuar gjithsej 14.525 qytetarë.

☑️Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 12.409 qytetarë.

☑️Numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 472.159 qytetarë.

✅Sipas të dhënave të fundit, 52% e popullsisë mbi moshën 70 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

✅Sipas të dhënave të fundit, 49% e popullsisë mbi moshën 65 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

✅Sipas të dhënave të fundit, 43% e popullsisë mbi moshën 60 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

👉 Regjistrohuni në vakcinacija.mk sepse është mënyra më e lehtë dhe e shpejtë për për të caktuar termin për vaksinim.

Sipas shifrave të fundit, 43% e popullsisë mbi 60 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine

Aplikoni në vakcinacija.mk sepse është mënyra më e lehtë dhe e shpejtë për një takim vaksinimi.

Сподели на:

Related Posts