Day: 5 Korrik, 2021

NGA DITA E HËNË FILLON VAKSINIMI NË TERREN NË TË GJITHË VENDIN

Ministria e Shëndetësisë informon qytetarët se duke filluar nga 12 korriku, vaksinimi i qytetarëve do të bëhet në pikat ekzistuese të vaksinimit në shtëpit shëndetësore dhe nëpër spitalet në vend, dhe rivaksinim masiv do të bëhet në sallat sportive. Duke filluar nga 12 korriku (e hënë), çdo qytetar do të mund të vaksinohet, pavarësisht nëse […]

JANË APROVUAR 498 SPECIALIZIME DHE 87 SUB-SPECIALIZIME

Mjekët e rinj nuk duhet të kenë frikë, sepse ne zbatojmë politikat që lidhen me përparimin e tyre profesional së bashku me ta. Këtë mëngjes, Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, theksoi se Programi për stafin specialist dhe subspecialist u miratua dy javë më parë në seancën e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. […]