NGA DITA E HËNË FILLON VAKSINIMI NË TERREN NË TË GJITHË VENDIN

Ministria e Shëndetësisë informon qytetarët se duke filluar nga 12 korriku, vaksinimi i qytetarëve do të bëhet në pikat ekzistuese të vaksinimit në shtëpit shëndetësore dhe nëpër spitalet në vend, dhe rivaksinim masiv do të bëhet në sallat sportive.

Duke filluar nga 12 korriku (e hënë), çdo qytetar do të mund të vaksinohet, pavarësisht nëse është i regjistruar apo jo, në uebfaqen vakcinacija.mk dhe paralelisht do të kryhet edhe vaksinimi i qytetarëve që kanë aplikuar në vakcinacija.mk

Сподели на:

Related Posts