Author: Aneta Angelovska

DEMIRI DHE MANOLEVA: SPITALI SHËN ERAZMUS NË OHËR ËSHTË SHEMBUL I INSTITUCIONIT QË INVESTON NË PAJISJE TË REJA DHE FORCIMIN E STAFIT

Ministri i Shëndetësisë, dr. Ilir Demiri, së bashku me zëvendësministren, dr. Maja Manoleva, kanë vizituar sot Spitalin e Specializuar për Ortopedi dhe Traumatologji “Shën Erasmo” në Ohër, ku janë bërë investime të shumta në pajisje të reja mjekësore, projekte infrastrukturore, si dhe forcimi i vazhdueshëm i stafit. – Një nga investimet më domethënëse në pajisje […]

INSTITUCIONET SHËNDETËSORE DO TË PUNOJNË NË MËNYRË TË VAZHDUESHME DHE PA NDËRPRERJE GJATË TAKIMIT MINISTROR TË OSBE-SË

Ministria e Shëndetësisë informon se vendimi që 29 dhe 30 nëntori të jenë ditë jopune për të gjithë të punësuarit në administratën shtetërore dhe publike në Shkup për shkak të mbajtjes së takimit të 30-të ministror të OSBE-së, nuk vlen për të punësuarit në institucionet shëndetësore. Kujdesi shëndetësor do të ofrohet në mënyrë të vazhdueshme […]

NËN ORGANIZIMIN E MINISTRISË SË SHËNDETËSISË, MBAHET PUNËTORIA DY DITORE PËR PËRGATITJEN E STRATEGJISË KOMBËTARE PËR SËMUNDJET E RRALLA

Në punëtori morën pjesë përfaqësues të Shoqatave për Sëmundje të Rralla, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ekspertë nga Komisioni për Sëmundje të Rralla, MPPS, MASH, FSSH dhe MALMED. Në periudhën e kaluar, Ministria e Shëndetësisë, së bashku me Shoqatën për Sëmundje të Rralla, mbajtën një sërë takimesh dhe konsultimesh me institucionet kompetente, gjithashtu […]