FILIPÇE:NGA SOT FILLON APLIKIMI PËR VAKSINIMIN E FËMIJËVE

Nga sot deri të enjten, faqja vakcinacija.mk do të jetë e hapur për caktimin e takimeve për vaksinimin e fëmijëve. Çdo prind ose kujdestar që dëshiron të vaksinojë fëmijën e tij do të duhet të regjistrohet në ueb faqen e internetit, pas së cilës do t’ju jepet një takim vaksinimi. Vaksinimi do të fillojë të Premten.
Lidhur me vaksinimin e fëmijëve, terminet do të duhet të caktohen dhe ajo do të jetë në ueb faqen vakcinacija.mk duke filluar nga sot deri të enjtën dhe pas kësaj do të ndahen kushtet për vaksinimin e fëmijëve. Prindërit ose kujdestarët do të jenë në gjendje të regjistrojnë fëmijët dhe aplikimi i vaksinës do të fillojë të Premten. Caktimi i një vaksinimi për fëmijët është për shkak të planifikimit të sasisë së kërkuar të vaksinave Pfizer. Një shishe me të cilën gjashtë persona mund të vaksinohen, pasi të jetë tretur, duhet të konsumohet në një kohë të caktuar. Me caktimin e takimeve dhe përcaktimin e numrit të saktë të vaksinave, do të përjashtohet mundësia e hedhjes së vaksinave – tha Ministri.

Сподели на:

Related Posts