INFORMACION PËR VAKSINIMIN NË TERREN ,NESËR (E PREMTE, 16.07.2021)

Vaksinimi në terren nesër (e Premte) 16.07.21 do të bëhet në vendbanimet vijuese:

Dellçevë – Kosevic, Kostin Doll

Tetovë – Dobrosht, Nerasht

Gostivar – Dobëridoll, Negotinë, Toplic, Senakose, Gorjan

Resnjë – Poçarë, Podmoçan

Shtip – Goraçin, Leskovic, Piperov, Brest

Dollnen – Bello Pole, Novoselan, Zapolzhan, Vranc, Kutleshev, Sredorek

Prilep – Mariov

Sveti Nikollë – Gorobinc

Kratovë – Karvak

Vinicë – Gradec, Lesk

Demir Hisar – Sladuev, Zhurç, Pribilc, Novo Sel

Valandovë – Rabrov, Kalkov

Berovë – Budinarc

Strugë – Frangov

Rostush – Zhirovnic

Dibër – Breshtan (Gorenc)

Strumicë – Kosturin

Negotinë – Dubrov, Bistrenc

Probishtip – Zletov

Valandovë – Rabrov, Kalkov

Koçanë – Çiflik

Kërçovë – Garan, Strellc

Kavadar – Manastirec

Manastir – Bratindol, Rotin, Capar, Kazhan, Dolenc, Ler, Ramn, Srpce

Makedonski Brod – Rastesh, Zagrad, Bitov, Ramne

Ohër – Ozdolen, Soshan, Arbinov, Laktinjë

Veles – Qytetë i vjetër, Vranovc, Izvor

Kriva Pallankë – German, Pklishte

Kumanovë – Tabanovc,Çetirc, Karabiçan, Sopot, Sushev, Reçic, Konjare e epërme, Konjare e poshtëme, Ljubodrag, Novo Selo, Umin Dol, Rezhanovc, Sllupçane, Orizarë, Lipkovë, Llojan,

Shtip – Goraçin, Leskovic, Piperov, Brest

Shkup – Luboten, Ljubanc

Ministria e Shëndetësisë do të informojë çdo ditë përmes njoftimeve për ditën dhe vendet për vaksinimin në terren për Covid 19.

Сподели на:

Related Posts