NDALIMI I FLUTURIMEVE NGA MBRETËRIA E BASHKUAR DHE 14 DITË VETË-IZOLIM I DETYRUESHËM

Ministria e Shëndetësisë informon se Shtabi i Koordinimit të Përgjithshëm të Krizave ka miratuar një përfundim për masat e reja kufizuese, dmth ndalimin e fluturimeve nga vendi ynë për dhe nga Mbretëria e Bashkuar deri në fund të vitit.

Masa për vetë-izolim të detyrueshëm 14-ditor për të gjithë qytetarët, të cilët do të vijnë në vend me fluturime direkte nga Anglia, do të zbatohet gjithashtu për pasagjerët, të cilët do të mbërrijnë në vendin tonë nga toka nga Mbretëria e Bashkuar.

Komisioni për Sëmundjet Infektive miratoi masën e vetë-izolimit në takimin e mëngjesit, në mënyrë parandaluese pas informacionit që një mutacion i ri i virusit Korona po përhapet në Mbretërin e Bashkuar dhe sipas analizave fillestare epidemiologjike është më ngjitës.

Сподели на:

Related Posts