DHURIMI I PLAZMËS SË GJAKUT TREGON NJERËZIMIN E VËRTETË

-Ky është dhurimi im i parë i gjakut dhe kam në plan të vazhdoj të dhuroj. Unë u sëmura me Covid-19 në gushtë, për fat të mirë kisha një pasqyrë klinike më të lehtë, me simptoma të tilla si lodhja, pa nuhatje dhe shije dhe pas shërimit të suksesshëm vendosa të ndihmoj atje ku është vërtet e nevojshme. U bëj thirje pacientëve të tjerë të rikuperuar që kanë mundësi ta bëjnë të njëjtën gjë, “tha Dean Ristov nga Vinica.


Ai tregoi njerëzimin e mirëfilltë duke dhuruar plazmë gjaku, duke ndjekur instinktin e tij njerëzor për të ndihmuar pacientët që aktualisht përballen me Covid-19.

Сподели на:

Related Posts