FILIPÇE NË TAKIM ME DANILOVSKIN,RANË DAKORD PËR BASHKËPUNIM TË MËTEJSHËM ME NJË PËRBËRJE TË ZGJËRUAR ME PROFESOR TË CILËT JANË NË PENZION

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, u takua sot me prof. Dr. Dragan Danilovski mbi të cilin u ra dakord të formohej një organ këshillimor joformal i profesorëve në pension nga Fakulteti i Mjekësisë, në mënyrë që të analizohet situata aktuale në shëndetësi.

  • Në fund të këtij viti, dëshiroj të shpreh falënderimet e mia të veçanta për prof. Dr. Dragan Danilovski për kontributin e deritanishëm në krizë. Ai ishte jashtëzakonisht profesional dhe konstruktiv në media, i cili kontribuoi në mënyrë të konsiderueshme në fushën e informacionit. Përveç kësaj, këshillat e tij për mua dhe të gjithë ekipin në lidhje me menaxhimin dhe parashikimet për zhvillimin e pandemisë kishin një rëndësie të madhe. Në takimin me profesor Danilovski, ne ramë dakord të formojmë një organ këshillimor joformal të profesorëve në pension nga Fakulteti i Mjekësisë, në mënyrë që të analizojmë gjendjen aktuale të shëndetit. I urova shëndet dhe suksese në vitin e ri. Besoj se do të vazhdojmë bashkëpunimin, tha Filipçe.
Сподели на:

Related Posts