OBSH-JA DHUROI PAJISJE MJEKËSORE ME VLERË 1 MILION DOLLARË PËR PËRBALLJEN ME PANDEMIN COVID 19


Në vitin 2020, Organizata Botërore e Shëndetësisë dhuroi pajisje mbrojtëse, pajisje laboratorike dhe pajisje mjekësore me vlerë 1.049,902 milion dollarë në vend për t’u marrë me pandeminë e shkaktuar nga virusi KOVID-19.


Në fushën e pajisjeve mjekësore përmes Fondit Gjerman për Covid 19, pajisjet për frymëmarrje dhe oksimetra impuls u dhuruan qendrave Covide në vend për të mundësuar trajtimin adekuat të sëmundjes koronare të zemrës.

Pajisjet e dhuruara janë në përputhje me standardet e sigurisë dhe cilësisë të OBSH-së dhe shpërndahen në qendrat mjekësore në vend.

Сподели на:

Related Posts