Author: Dzemile Aljilji

NJË MAMOGRAF I RI MOBIL ËSHTË INSTALUAR NË QENDRËN SHËNDETËSORE NEGOTINË, ME MBËSHTETJEN E QEVERISË SË REPUBLIKËS SË BULLGARISË.

Një mamograf i ri mobil është instaluar në Qendrën Shëndetësore Negotinë, me mbështetjen e Qeverisë së Republikës së Bullgarisë. Për këtë qëllim, ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me ambasadorin, z. Angel Angelov, dhe ministren e Punëve të Jashtme të Bullgarisë, znj. Teodora Genchovska, sot morën pjesë në dorëzimin e kësaj pajisjeje, vlera e […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SË BASHKU ME JOSIFIN, SË BASHKU E FILLUAN MUAJIN SHKURT, I CILI I KUSHTOHET NGRITJES SË NDËRGJEGJËSIMIT DHE MBËSHTETJES PËR PERSONAT ME SËMUNDJE TË RRALLA

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me Josifin, një person me sëmundje të rrallë, i punësuar në Ministrinë e Shëndetësisë, dhe kolegë të tjerë, së bashku e filluan muajin shkurt, i cili i kushtohet ngritjes së ndërgjegjësimit dhe mbështetjes për personat me sëmundje të rralla. Në këtë drejtim, Ministria e Shëndetësisë vazhdon me aktivitetet […]

SOT MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR.BEKIM SALI, MBAJTI TAKIM ME ZËVENDËSAMBASADORIN E SHBA-SË, SH.T. ERIK MEJER

Sot Ministri i Shëndetësisë, Dr.Bekim Sali, mbajti takim me zëvendësambasadorin e SHBA-së, SH.T. Erik Mejer, të cilit i shprehu mirënjohje për kontributin e vazhdueshëm në forcimin e sistemit shëndetësor, si dhe për ndihmën dhe mbështetjen vetëmohuese që në fillimet e krizës. Ndihma totale e qeverisë amerikane është mbi 9 milionë dollarë amerikanë ,për vendin tonë […]

MINISTRI TË SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, U TAKUA ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË VENDIN TONË, SH. T., Z. FATOS REKA

Forcimi i bashkëpunimit rajonal në shëndetin publik, zbatimi i politikave globale dhe europiane, bashkëpunimi ndërshtetëror në fushën e shëndetësisë, si dhe zbatimi i objektivave të OKB-së për zhvillim të qëndrueshëm ishin temat e takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në vendin tonë, Sh. T., z. […]

Minsitri Bekim Sali vaksinohet me dozën e tretë me vaksinën “Pfizer”

“Sot e mora dozën e tretë të vaksinës “Pfizer” dhe ndjehem shumë mirë. Për të gjithë qytetarët që kanë dyshime për vaksinimin, nga kjo qendër akademik së bashku me rektorin, profesorët dhe studentët, duam të përcjellim mesazhin se vaksinimi është i sigurt dhe është mënyra më e mirë për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Dua të […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË DR. BEKIM SALI, SOT REALIZOI TAKIM ME DR. ANEE JOHANSE, PËRFAQËSUESE SPECIALE E DREJTORIT RAJONAL TË OBSH-SË PËR EUROPËN PËR MAQEDONINË

Ministri i Shëndetësisë Dr. Bekim Sali, sot realizoi takim me Dr. Anee Johanse, përfaqësuese speciale e Drejtorit Rajonal të OBSH-së për Europën për Maqedoninë e Veriut dhe ud. Shefe e Zyrës së OBSH-së në Shkup. Në këtë takim u bisedua për aktivitetet e ardhshme për të mbështetur reagimin kombëtar ndaj KOVID-19 dhe për të forcuar […]