Day: 17 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 657 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 76251 ,920 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 31 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2347 teste, dhe janë regjistruar 657 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-323, Kumanovë-23, Shtip-8, Prilep-38, Tetovë-19, Strugë-15, Veles-22, Manastir-36, Ohër-28, Kavadar-25, Gostivar-17, Gjevgjeli-6, Strumicë-13, Kriva Pallankë-6, Radovish-10, Koçanë-12, Probishtip-4, Makedonski Brod-4, Pehçevë-1, Berovë-7, Vallandovë-5, Vinicë-2, Delçevë-7, Kratovë-1, Sveti Nikolë-4, Kërçovë-5, Resnjë-5, Negotinë-11. […]

PLOTËSISHT I RINOVUAR DHE I PAJISUR DEPARTAMENTI I NEONATOLOGJISË NË KLINIKËN E SËMUNDJEVE TË FËMIJËVE

Departamenti i neonatologjisë i Klinikës Pediatrike është rinovuar plotësisht nga kompania “Makstil” dhe janë blerë pajisjet e nevojshme. Bëhet fjalë për rindërtimin e një sipërfaqe prej 400 metrash katrorë, si dhe prokurimin e pajisjeve të fototerapisë, të cilat mundësojnë funksionimin më të mirë të departamentit, i cili është i vetmi në llojin e tij në […]

SOT JANË REGJISTRUAR 865 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 75597 , 641 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 25 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2889 teste, dhe 865 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-330, Kumanovë-28, Dibër-12, Shtip-22, Prilep-47, Tetovë-42, Strugë-24, Veles-35, Manastir-42, Ohër-36, Kavadar-38, Gostivar-29, Gjevgjeli-33, Strumicë-25, Kriva Pallankë-3, Radovish-14, Krushevë-1, Koçanë-13, Probishtip -4, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë-2, Berovë-4, Valandovë-3, Dellçevë-15, Kratovë-2, Sveti […]

SOT JANË REGJISTRUAR 881 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 74732 , 806 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 22 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2902 teste, dhe janë regjistruar 881 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-425, Kumanovë-40, Dibër-1, Shtip-17, Prilep-55, Tetovë-32, Strugë-24, Veles-23, Manastir-39, Ohër-33, Kavadar-22, Gostivar-30, Gjevgjeli-10, Strumicë-35, Kriva Pallankë-7, Radovish-5, Koçanë-23, Probishtip-4, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-3, Berovë-1, Vinicë-1, Dellçevë-8, Kratovë-3, Sveti Nikolë-1, Kërçovë-12, Resnjë-4, […]

SOT JANË REGJISTRUAR 213 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 73851, 632 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 741 teste, dhe 213 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-103, Kumanovë-16, Shtip-9, Prilep-9, Tetovë-16, Strugë-4, Veles-5, Manastir-2, Ohër-1, Kavadar-19, Gostivar-9, Strumicë-3, Radovish-2, Koçanë-1, Probishtip-3, Dellçevë-3, Kratovë-1, Sveti Nikolë-2, Negotinë -5. Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 632 pacientë të rikuperuar nga: […]