ПРИЈАВЕТЕ НЕПРАВИЛНОСТ

Преку оваа форма можете да пријавите неправилност во здравствениот систем. Исто така, можете и преку порака на email адресата nepravilnost@zdravstvo.gov.mk да пријавите неправилност.

Ви благодариме.