Клинички патеки – ЈЗУ УК ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА

1. Интракранијални крварења
2. Хидроцефалија
3. Хернија на интервертебрален дискус
4. Краниоцеребрални повреди

Остави коментар