Day: април 4, 2015

Известувања за матичните лекари

19.05.2016 Почитувани, поставени се ажурирани списоци и ажуриран распоред. 05.01.2016 Почитувани, поставени се ажурирани списоци и ажуриран распоред. Обуките овој викенд (9 и 10 Јануари) ќе се одржат согласно распоредот. Среќни празници! 26.10.2015  1. Поставени се ажурирани списоци 2. Обуките започнуваат од викендот 31 Октомври според ажурираните списоци на лекари по групи 17.06.2015  Информација за […]