Day: декември 28, 2017

ЌE ЈА ВРАТИМЕ ДОВЕРБАТА НА ГРАЃАНИТЕ ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ СИСТЕМ, ЛЕКАРИТЕ ЌЕ РАБОТАТ ПОДОСТОИНСТВЕНО

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче , на денешната прес-конференција, што се одржа во просториите на Владата на РМ информираше за поглавните приоритети и проекти, што се иницираат во Министерството за здравство, а дел од нив се веќе почнати со реализација. Од мојата претходна позицијата како советник на претседателот на Владата за здравство ќе ве […]