Day: јануари 18, 2018

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска оствари средба со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на Република Италија. На средбата беше разговарано за унапредување на соработката во повеќе сегменти на здравствениот систем, како и размена на искуства со реномирани италијански доктори кои се експерти во различни специјалности, со цел унапредување на квалитетот на здравствените услуги во […]