Day: јануари 26, 2018

НОВА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА РАБОТАТА НА КРИВОПАЛАНЕЧКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ

Подобрување на состојбата со кадарот во Здравствениот дом во Крива Паланка и набавка на нова медицинска опрема потребна за обезбедување подобри здравствени услуги на граѓаните, најави министерот за здравство д-р Венко Филипче по работната посета на Крива Паланка. – На средбата разговаравме за потребите на оваа институција, како во смисла на подобрување на ситуацијата со кадарот, така и во […]