Day: април 24, 2018

НОВИ ВОЗИЛА ЗА ТРАНСПОРТ НА ПАЦИЕНТИ ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА

Државниот секретар во Министерство за здравство, д-р Владимир Милошев денеска ја посети општата болница во Гостивар, по повод предавање во употреба на две нови возила за транспорт на пациенти, обезбедени со поддршка од турската Канцеларија за развој и соработка-ТИКА. Д-р Милошев изрази огромна благодарност во име на Министерството за здравство до турската Канцеларија за развој […]