Day: ноември 6, 2018

ОТВОРЕН УРГЕНТЕН ЦЕНТАР ВО ОПШТАТА БОЛНИЦА КАВАДАРЦИ

Во рамки на Општата болница Кавадaрци, вчера (5.11.2018г.) за првпат беше отворен Ургентен центар. Станува збор за нова, посебна единица при Општата болница, која се состои од приемна амбуланта за прегледи и прифаќање на итни случаи и пациенти кои ќе доаѓаат за време на дежурствата, викендите и за време на празници. Редовните прегледи ќе се […]